Pages

vrijdag 2 september 2011

Schoenen winter 2011/2012

Hey allemaal,

Hier ons eerste fashion bericht. We zijn zelf allebei verslaafd aan schoenen, maar helaas kunnen we niet altijd schoenen kopen van ons verdiende geld, maar wel kijken we er vaak naar en daar worden we al blij van!
Deze winter zijn de Minntonka's, uggs en laarzen met bont en sleehak erg in!
De uggs zien er misschien uit als slofen, maar ze zitten echt heel lekker warm en staan leuk bij een broek, jurkje of rokje. Dus het kan overal bij. Ook zijn ze in van allerlei kleuren verkrijgbaar dus bij elke outfit een paar uggs;)
Als je de echte uggs te duur vindt zijn er natuurlijk ook nog altijd de nepuggs in allerlei soorten en maten verkrijgbaar.
De minnetonka's zijn deze winter ook helemaal mode. Ook deze kunnen bij allerlei outfits en zijn er vooral in het bruin, zwart, grijs, wit en rood. Ze zien er vrolijk uit en nee ze zijn niet alleen voor indianen :p. Ook bij deze laarsjes zijn de prijzen verschillend.
Dan hebben we nog de bontlaars met sleehak. Deze zijn in allerlei kleuren laars en bont verkrijgbaar. Het nadeel van deze laars is dat je altijd met een (hoge) hak loopt, maar als je dat geen probleem vindt... koop ze, want ze zijn echt leuk!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten