Pages

zaterdag 29 oktober 2011

Pink Ribbon Geluksarmband...

Hey allemaal,

Jullie kennen vast wel Pink Ribbon. Zij zijn een stichting die tegen borstkanker zijn.
Vanaf nu zijn er ook Pink Ribbon Geluksarmbandjes te koop. Met een spiraal als basis krijgt dit sieraad extra betekenis, want de spiraal staat symbool voor spirituele groei. Daarnaast draag je met dit sieraad de belangrijke boodschap uit: ik steun Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker.
De symboliek van de Pink Ribbon Geluksarmband zit niet alleen in de spiraalvorm, maar ook in de zeven bedeltjes die eraan hangen. Het blaadje staat voor geluk en leven, de duif voor vrede, de sleutel betekent macht, het hart staat voor liefde, de olifant symboliseert kracht en het engeltje bescherming. Ze worden gecombineerd met zeven verschillende kralenreeksen en door het roze lintje en het Pink Ribbon bedeltje laat je zien dat je Stichting Pink Ribbon steunt. 
Door het roze lintje is duidelijk dat jij Stichting Pink Ribbon steunt. Kortom, een juweeltje dat je siert! Koop deze armband voor jezelf, voor je vriendinnen, zusjes of moeder en laat zien dat je Stichting Pink Ribbon steunt in het vragen van aandacht voor borstkanker! Van iedere armband gaat € 4,46 naar Stichting Pink Ribbon.
De armbandjes zijn 9,95 en zijn te koop bij Etos, Blokker, Escura, Miss Etam, Triumph, Livera. Manfield, Lindesssa, Bilderberg, Lucardi, Bruna, Intratuin, The readshop, Wehkamp.nl, Siebel Juweliers en Perry Sport.

Liefs...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten